DHSEAWORKS

Dienstverlening

Ons Familiebedrijf

Onze Diensten

Den Herder Seaworks is een belangrijke onafhankelijke dienstverlener op het gebied van de winning, het vervoer en het droog lossen op locatie van zee-aggregaten in Noord Europa.

Internationale en Nederlandse opdrachtgevers geven ons opdracht om vanuit hun eigen concessiegebieden zee-aggregaten te leveren naar hun in verschillende havens gelegen productie eenheden t.b.v. granulatenleverantie, de productie van transportbeton en of het vervaardigen van betonproducten.

Alle zee-aggregaten kunnen, tijdens het laden van onze schepen, op de diverse ter beschikking staande winlocaties op verzoek van de opdrachtgever statisch worden gezeefd om zo te kunnen voldoen aan de gewenste klantspecificatie.
Onze sleephopperzuigers varen onder klasse vereisten van Lloyd’s Register of Bureau Veritas.

Omdat wij gebruik maken van modernste win- en zeeftechnieken kunnen wij kwaliteitsproducten leveren. Mede door de aanwezigheid van de zeer geavanceerde losmethodiek aan boord van al onze schepen en de mogelijkheid om spudpalen te gebruiken, aanwezig op meerdere van onze schepen, kunnen wij snel en efficiënt lossen.

Onze losmogelijkheden zijn:

  • droge lossing middels een eigen transportband in een waldepot of trechter.
  • natte lossing middels een persleiding.
  • onderlossing middels bodemdeuren.
  • droge overslag direct in andere schepen.
  • droge gefaseerde lossing in projecten met behulp van de eigen transportband t.b.v. het vullen van caissons, damwandconstructies en de aanleg van (werk)-eilanden in zee.

De kracht van onze onderneming is de grote klantgerichtheid waarbij de tijdige levering van zee-aggregaten ons uitgangspunt is.