DHSEAWORKS

Over ons

Ons Familiebedrijf

Over DH Seaworks

Den Herder Seaworks is een internationaal opererend familiebedrijf, waarvan Den Herder eigenaar zijn. Alle vier broers zijn in diverse functies binnen de onderneming werkzaam.

Met moderne sleephopperzuigers die uitgerust zijn met in eigen beheer ontwikkelde win- en losinstallaties, worden klanten en opdrachtgevers efficiënt en snel voorzien van zand en grind vanuit meerdere concessiegebieden waarover Den Herder Seaworks langdurig de beschikking heeft.

Naast de dienstverlening voor het winnen, vervoeren en lossen van zee-aggregaten voor derden, levert Den Herder Seaworks ook gecertificeerd zand, volgens BRL 9313, uit eigen concessiegebieden vanaf het Nederlandse continentale plat.

De onderneming bestaat uit de Holding Den Herder Seaworks B.V. waaronder de volgende werkmaatschappijen met hun schepen vallen:

  • Spauwer Marine Aggregates B.V.
  • Scelveringhe Scheepvaart B.V.
  • Swalinge Scheepvaart B.V.

In voornoemde werkmaatschappijen worden de schepen beheerd en geëxploiteerd. De Spauwer is in eigen beheer ontworpen, het casco is in China gebouwd en onder leiding van onze TD is de Spauwer in Nederland verder afgebouwd.

Spauwer Marine Aggregates B.V.

Scelveringhe Scheepvaart B.V.

Swalinge Scheepvaart B.V.